Portfolio | Realisatie 2023

Complete transformatie en renovatie woonhuis Steyl

Het studentenmeubilair heeft plaatsgemaakt voor een hoogwaardig interieur van indrukwekkende kwaliteit. De klanten wilden gelijk goed uitpakken. De woning onderging een totale transformatie, waarbij er gestreefd werd naar topkwaliteit op alle fronten. De klanten waren nauw betrokken bij elke stap van het proces, waarbij we samen tot in de kleinste details zorgvuldige beslissingen hebben genomen.

Interieur & Design

Verfijnd en hoogwaardig

Het bescheiden studentenmeubilair heeft plaatsgemaakt voor een verfijnd, hoogwaardig interieur. Samen met de klanten hebben we elke stap zorgvuldig doordacht, van de herinrichting van de lay-out tot de keuze van aardse tinten voor een warme, sfeervolle uitstraling.

Hoogwaardig Interieur

Aardse tinten

Van top We hebben de volledige lay-out van de woning herzien, te beginnen met een lege plattegrond. De keuken werd naar de achterkant van het huis verplaatst, terwijl de woonkamer nu aan de voorkant te vinden is. De garage is omgetoverd tot een bijkeuken, die via een verborgen deur verbonden is met een ruime leefkeuken.

Op de eerste verdieping hebben we de badkamer uitgebreid en voorzien van natuurlijk daglicht, waardoor een volledig functionele badkamer ontstond die perfect aansluit bij de stijl van de begane grond. We hebben gewerkt met aardse tinten om een warme en uitnodigende sfeer te creƫren.