Mijn achtergrond

Van A naar…

Na mijn MBO-opleiding Meubelmaker aan het Summa College, besefte ik dat er nog heel veel te leren en ontdekken viel. Daarom ben ik verder gaan studeren en heb ik in 2019 de HBO Bachelor aan de Jan des Bouvrie Academie afgerond.

De combinatie van praktijkkennis en creatieve denkwijze stelt mij in staat om mijn ideeën echt tot leven te brengen!

 

Sarah Coumans

Mijn visie

Sinds 2018 ben ik werkzaam als zelfstandig interieurontwerper, gespecialiseerd in het creëren van aangename en functionele leef- en werkomgevingen, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Mijn passie is om jouw ruimte(s) te transformeren naar een persoonlijke en sfeervolle omgeving die niet alleen WOW heeft, maar ook naadloos aansluit bij jouw praktische behoeften en levensstijl.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een gezellige leef keuken waar je je thuis voelt, of het inrichten van een dynamische kantooromgeving die jouw bedrijfscultuur weerspiegelt, mijn doel is om verrassende ontwerpen te leveren die jouw verwachtingen overtreffen en een blijvende indruk achterlaten. Jouw betrokkenheid en feedback tijdens het proces zijn van onschatbare waarde om een resultaat te bereiken dat jouw visie volledig weerspiegelt. Ik kijk ernaar uit om jouw interieurwensen werkelijkheid te maken!

Ontspanning

De rust en inspiratie

Buiten mijn werk geniet ik van de kleine dingen om me heen. De natuur is mijn toevluchtsoord waar ik rust en inspiratie vind. Tijd doorbrengen met mijn partner en trouwe viervoeter Bowie, festivals afstruinen en gitaar spelen zijn enkele van mijn favoriete bezigheden waar ik erg van kan genieten.

Genoeg over mij. Laten we nu vooral praten over jou en jouw interieurwensen. Ik kijk ernaar uit om samen iets moois te creëren dat perfect bij jou past!