Portfolio | Realisatie 2024

Ontwerp Multifunctionele Accommodatie De Kei

Binnenkort vervangen we de saaie stenen en betonnen muren van De Nieuwe Kei door een warm en uitnodigend interieur! Samen met onze inrichtingswerkgroep hebben we hard gewerkt aan een praktische en doordachte ruimte die perfect past bij de sfeer van Reusel en de behoeften van onze bezoekers.

We hebben gekozen voor aardse tinten en natuurlijke materialen die mooi samengaan met de architectuur. Het resultaat? Een gezellige foyer waar je wordt verwelkomd door de bibliotheek, Visit, de Heemkunde werkgroep en ‘t Schouw met interessante activiteiten en weetjes. Kom langs en ontdek het zelf!

Interieur & Design

Een warm welkom in het hart van Reusel

Aardse tinten en natuurlijke materialen vormen een harmonie met de organische vormgeving van de architectuur. Het eindresultaat? Een gezellige foyer waar de bibliotheek, Visit, de Heemkunde werkgroep en ‘t Schouw je verwelkomen met boeiende activiteiten en interessante weetjes.

Multifuntioneel

Verschillende behoeften

Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat onze ruimte niet alleen functioneel is, maar ook flexibel genoeg om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu komt om te ontspannen met een goed boek, informatie te verzamelen bij Visit, deel te nemen aan lokale geschiedenisactiviteiten of gewoon te genieten van een kopje koffie bij ’t Schouw, bij De Nieuwe Kei is er voor iedereen iets te beleven. Kom langs en ervaar het zelf!