Diensten

Hoe kan ik je helpen?

Voor elk interieurprobleem sta ik klaar om te helpen. Zoek je ondersteuning maar ben je nog niet zeker van wat het beste bij jou past en hoe je dit het best kunt aanpakken? Ik beantwoord graag al je vragen, zonder enige verplichting. Dit kan via e-mail of telefonisch, maar ik kom ook graag persoonlijk langs om jou en je behoeften te leren kennen.

Kennismaking

Plan van aanpak

Tijdens ons vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen we samen een plan van aanpak opstellen op basis van jouw/jullie wensen. Daarna kan ik een gedetailleerde offerte op maat maken.

Zodra je akkoord gaat, beginnen we met het eerste schetsontwerp en hebben we meerdere feedbackmomenten om uiteindelijk tot een definitief ontwerp te komen. Vervolgens gaan we samen over tot de uitvoering van het project.

Sarah Coumans

Mijn diensten

Ik hanteer géén standaardpakketten; in plaats daarvan bied ik altijd een op maat gemaakt plan van aanpak aan. Op deze manier ben je niet gebonden aan een vast totaaladvies, maar kun je zelf kiezen wat voor jou relevant is en waar je de focus op wilt leggen.

Diensten

Sfeerbepaling via Moodboard

Ik creëer een moodboard als een overzicht van ontwerpkeuzes in één oogopslag, zodat we kunnen bekijken of jouw verwachtingen overeenkomen met die van mij.

Indeling

Ik kijk kritisch naar de mogelijkheden van jouw woning in lijn met jouw wensen, of het nu om verbouwingen of nieuwbouw gaat. Dit begint al in het voorbereidingstraject van de architect of aannemer, voordat alle bouwtekeningen definitief zijn. Ik lever technische 2D plattegronden met specificaties voor de aannemer en 3D visualisaties om je te helpen je woning voor te stellen.

Verlichting

Verlichting is cruciaal om een goede sfeer in huis te creëren! Ik kijk niet alleen naar esthetische lampen, maar ook naar functioneel werklicht op de juiste posities, waardoor een combinatie van praktisch en sfeervol licht ontstaat. Het is belangrijk om dit kritisch te bekijken voordat de bouw van start gaat.

Elektra

Ik help bij het bepalen van de juiste positie voor schakelaars en wandcontactdozen, gebaseerd op het technisch lichtplan en jouw behoeften. Dit bespaart tijd en moeite tijdens de uitvoering.

Kleur en materialisatie

Time for the fun part! Ik neem je graag mee in de wereld van kleur- en materialen, van gedurfde patronen tot rustgevende kleurnuances. Ik geef je de kans om de materialen fysiek te ervaren en zal verschillende combinaties voorstellen die perfect passen bij jouw stijl. Je mag alle materialen houden en ik zal deze vastleggen op de plattegrond in de vorm van een wandenplan.

Maatwerk

Ik ben ervan overtuigd dat maatwerk een grote toegevoegde waarde heeft voor elementen zoals bvb. keukens, haarden en tv-meubels. Dit draagt niet alleen bij aan de waarde van je woning, maar ook aan jouw woongeluk. Alles wordt volledig op maat afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Ik verwerk alle maatwerkonderdelen op een technische tekening, zodat de interieurbouwer deze ontwerpen 1 op 1 kan overnemen.

Meubels shoppen!

Dankzij mijn werkervaring in een woonwinkel ben ik goed op de hoogte van waar je op moet letten bij het uitzoeken van meubilair. Ik neem je graag mee naar meubelzaken om comfort en stijl te ervaren, zodat we samen een plan kunnen opstellen dat perfect aansluit bij jouw comfort en smaak.

Styling

Ik kan de complete styling voor je verzorgen, met jouw eigen accessoires, nieuwe aankopen of een combinatie van beide, om een persoonlijk en sfeervol geheel te creëren.

Uitvoering

In het definitieve plan zijn alle ideeën tot een concreet ontwerp uitgewerkt. Nu rest alleen nog de uitvoering! Ik bied een totale ontzorging door het project van begin tot eind op me te nemen. Ik werk samen met betrouwbare vakmensen die uitstekend vakmanschap leveren en die begrijpen dat kwaliteit voorop staat.

Samen met hen bespreek ik onze plannen en zorgen we ervoor dat het ontwerp nauwkeurig en zonder compromissen wordt gerealiseerd. Met mijn coördinatie en toezicht zorg ik ervoor dat het project vlot verloopt en dat het eindresultaat voldoet aan jouw verwachtingen.

Brainstormsessie

Soms is alles wat je nodig hebt een paar richtlijnen om weer blij te zijn met je interieur, zonder dat je een volledig plan nodig hebt. Tijdens een brainstormsessie bespreken we samen al je wensen en gaan we meteen aan de slag bij jou thuis. In slechts 3 uur tijd geef ik je de tools die je nodig hebt om zelf verder te gaan en je interieur een upgrade te geven!

Mocht dit je aanspreken, dan is de cursus Interieur cursus – 01 De Basis leggen ook echt iets voor jou!