Onze werkwijze

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij een inventarisatie maken van werkzaamheden die daarop aansluiten. Hieruit volgt een passende offerte en plan van aanpak die aansluit bij jullie toekomstige interieur.

Fase 1. 

Schets
ontwerp

Het schetsontwerp bestaat uit een sfeer bepaling en een aantal nieuwe indelingsvoorstellen. Wanneer het om een verbouwing gaat houden wij rekening met de bestaande indeling van de ruimte en kijken we ook naar nieuwe mogelijkheden wanneer dit wenselijk is. Sfeer bepalen doen we door het samenstellen van een moodboard. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden!

Fase 2. 

voorlopig
ontwerp

In het voorlopig ontwerpproces gaan we de feedback verwerken die tijdens het schetsontwerp naar voren komt. De gewenste indeling wordt verder uitgewerkt in een 2D en 3D ontwerp inclusief fotorealistische visualisatie. Op deze manier kunnen we een ontwerp echt tot leven brengen. 
Hier wordt kleur en materiaal aan toegevoegd in combinatie met het lichtplan en meubelplan. 

Fase 3. 

definitief 
ontwerp

Tijdens het definitief ontwerp worden alle keuzes uitgewerkt tot een compleet plan. Hierbij inbegrepen zijn: Aanduiding van toevoegingen en sloopwerkzaamheden, vloer en wanden plan, technische uitwerking van het maatwerk, waterleiding en elektra plan. 
Zo kunnen de aannemer, installateur en interieurbouwer aan de slag!

Inkoop en begeleiding

Door samen te werken met lokale en betrouwbare partijen kunnen wij de communicatie van een uitvoeringstraject in goede banen laten leiden. Ook zijn we regelmatig aanwezig op de bouwlocatie om fouten in het proces te voorkomen. Zo zorgen wij ervoor dat het ontwerp 1 op 1 wordt overgenomen.