Fase 3. definitief ontwerp

Algemeen
De keuzes die we tijdens het ontwerptraject hebben gemaakt stellen we samen tot een definitief ontwerp. We werken de technische tekeningen uit zodat de aannemer, installateur en interieurbouwer aan de slag kunnen met de realisatie van het ontwerp.

Materiaal en kleurkeuzes
Materiaal en kleur wordt aangeduid op de plattegrond en in de presentatie bundel. Zo krijgt de aannemer een duidelijk beeld van de werkzaamheden. Materiaal en kleur samples zijn hierbij inbegrepen. 

Maatwerk onderdelen
Wanneer het ontwerp maatwerk onderdelen bevat werken we deze uit tot een technische tekening waarmee de interieurbouwer aan de slag kan. Hierin staan belangrijke details, maatvoering en specificaties van kleur en materiaal.

Waterleiding en elektra
Indien waterleidingen en elektra wordt verplaatst of wordt toegevoegd doorlopen we samen met jou waar alle punten moeten komen. Deze verwerken we in een technische tekening die van pas komt bij de uitvoering. 

Aanleveren
Het eindproduct bestaat uit een presentatie bundel met de uitwerking van de doorlopen fases. Ook de werktekeningen voor de uitvoerende partijen zijn hierbij inbegrepen. In overleg ontvang je deze van ons digitaal en / of in de vorm van een boekwerk.