Fase 2. voorlopig ontwerp

2D plattegrond
De indeling wordt definitief uitgewerkt in de plattegrond. Uiteraard kan hier en daar nog wat worden aangepast wanneer dit wenselijk is.

3D visualisatie
Door het ontwerp in 3D vorm te geven wordt al snel duidelijk hoe het toekomstig interieur er uit zal komen te zien. Het maatwerk meubilair zoals de keuken, badkamer, kastenwanden, e.d. wordt meegenomen in het voorstel.

Kleur en materiaal
Om een nog realistischer beeld te schetsen nemen wij ook het materiaal en kleurvoorstel mee in de visualisatie.  Op deze manier brengen wij een ontwerp echt tot leven. Denk hierbij aan vloerafwerking, wandafwerking, en materialisatie van maatwerk meubilair. De samples van deze kleuren en materialen nemen wij mee naar onze afspraak.

Verlichting
Een goed lichtplan is het halve werk! Verlichting wordt vaak onderschat in een interieur maar kan van grote waarde zijn in het interieur. Wij werken een technisch lichtplan uit met een voorstel voor armaturen. We zoeken daarbij ook naar een alternatief, mocht het armatuur niet aanstaan. Een aannemer of installateur kan deze tekeningen gebruiken bij de uitvoering.

Meubilair
Aan de hand van de sfeer die we eerder hebben bepaald stellen wij een meubelplan samen. Dit meubelplan bestaat uit meubilair, decoratie en een shoppinglist. We zoeken daarbij ook naar een alternatief, mocht een product niet aanstaan . Ook houden wij rekening met het genoemde budget en geven wij aan waar je de producten kunt kopen. Binnen ons netwerk kunnen wij producten aanbieden waarbij korting is inbegrepen.

Presentatie
Tijdens onze afspraak bespreken we het voorlopig ontwerp. Aan de hand van jullie feedback voeren we de aanpassingen door en gaan we verder met het definitief ontwerp.